همه چیز درباره اچ تی ام ال (HTML)
نویسنده : Shahriari_admin
شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹ بازدیدها : 257
امروزه تکنیک های متفاوتی برای طراحی سایت درست شده اند که می توانند سایت را کاملا جذاب کنند و مخاطب هارا برای ساعات طولانی در سایت ماندگار کنند جالب است بدانید که تمام این تکنیک ها به اچ تی ام ال HTML منتهی می شود. برای آنکه همه چیز درباره اچ تی ام ال (HTML )را بدانید در ادامه مقاله با ما همراه باشید
ما هر روزه در فضای انلاین و مجازی سایت های زیادی را می بینیم که هر سایت به نحوه ی خود برایمان جذاب است و ساعت ها مارابه خود مشغول می سازند آیا تا به حال به این فکر کرده اید که این سایت ها چطور ساخته شده اند؟ اگر سایت های قدیمی را مشاهده کنیم می بینم که ساختارآنها بسیار ساده است و ساختارآنها منتهی به زبان اچ تی ام ال(HTML) می شود.
اچ تی ام ال (HTML )چیست؟
HTML مخفف Hyper Text Markup Language بوده و در فارسی به آن زبان نشانه گذاری ابرمتن گفته می شود. توجه داشته باشید که HTMLیک زبان برنامه نویسی نیست، بلکه یک زبان نشانگذاری یا Markup language به حساب میآید. کدنویسی با HTML اولین قدم شروع ساخت سایتهای شگفتانگیز است.
اولین قدم شما در طراحی سایت آموزش HTML می باشد اگر عاشق طراحی سایت هستید مطلب زیر و همچنین آموزش های سایت ما با قیمت استثنایی اش را از دست ندهید .
زبان نشانهگذاری چه تفاوتی با زبان برنامه نویسی دارد؟
باید بدانید که زبان برنامه نویسی بک ابزار برای ارتباط و صحبت کردن با کامپیوتر است در واقع در زبان برنامه نویسی ما با دستور العمل هایی که از ساختار کنترلی و شرطی استفاده می کنند و برای کامپیوتر قابل درک است با کامپیوتر ارتباط برقرار می کنیم.
اما در زبانهای نشانه گذاری مثل اچ تی ام ال(HTML) که معروف ترین زبان نشانه گذاری است دیگر از ساختارهای برنامهنویسی مثل شرط، حلقه، تکرار و غیره استفاده نمی شود و ما داخل متن از تعدادی نشانه استفاده
میکنیم.در حقیقت در این زبان ما به کمک این نشانهها متن را از سایر عناصر صفحه جدا میکنیم تا با کمک آنها المانهای مختلف را داخل یک صفحه وب قرار بدهیم.
کاربرد اچ تی ام ال(HTML)چیست؟
اچ تی ام ال(HTML)ابزاری است که با استفاده از نمادهایی به نام تگها، قالب کلی صفحات وب را می سازند. یعی اینکه با اچ تی ام ال می توان فونداسیون و بدنه و اسکلت اصلی سایت را ساخت.
احتمالا باید بدانید که طراحی وب دو مرحله دارد:
- ساختاربندی اصلی صفحات وب که با HTML انجام میشود.
- اضافه کردن جذابیت های ظاهری مثل رنگ و... که با CSS انجام میشود.
رابطهی اچ تی ام ال(HTML)و سی اس اس(CSS)
باید بدانیم که، HTML و CSS به کمک یکدیگر میتوانند صفحات وب را بسازند. ما با استفاده از HTML، ساختار کلی صفحه وب را مشخص میکنیم و بعد با استفاده از CSS میتوان به آن جذابیت های ظاهری اضافه کرد. دقیقا مثل همان مثال ساختمان سازی که با استفاده از میل گرد، بتن و... ساختار کلی ساختمان را میسازند و سپس با استفاده از رنگ و گچ بری و... آن ساختمان را زیبا میکنند.
مزایا و معایب اچ تی ام ال(HTML) چیست؟
اچ تی ام ال نیز علیرغم کاربردی بودن و مزایای بسیاری که دارد معایب و نقاط ضعفی نیز دارد. در ادامه برخی از ین نقاط قوت و ضعف را بیان می کنیم:
مزایا:
- برای مبتدیان شروع خوبی است. اچ تی ام آل سبک ساده و واضحی دارد که راه یادگیری را برای مبتدیان ساده میکند.
- این زبان مخاطبان و کاربران بسیاری دارد و بنابراین تقریباً تمام پلتفرمها پشتیبانی از آن میکنند.
- دسترسی به آن بسیار آسان است، زیرا ماهیت متن بازی دارد و کاملاً رایگان است.
- انعطافپذیری بسیار بالایی دارد و با زبانهای برنامه نویسی مانند PHP و js سازگار است.
معایب:
- این زبان برای صفحههای ثابت وب مورد استفاده قرار میگیرد. برای پویایی صفحه ممکن است به زبانهایی مانند جاوا اسکریپت یا زبانهای بکاند مانند PHP نیاز پیدا کنید.
- کاربران برای اچ تی ام آل باید صفحههای وب جداگانهای را ایجاد کنند، حتی اگر المانها یکسان باشند.
- بعضی از مرورگرهای قدیمیتر نمیتوانند تگهای جدید زبان برنامه نویسی html را بخوانند و با نسخههای جدید آن سازگار نیستند.
اولین زبان به وجود آمده در اینترنت اچ تی ام ال(HTML) است. هر صفحه اچ تی ام آل مجموعهای از المانها را در خود جای میدهد که در کنار یکدیگر ساختار محتوایی یک صفحه وب یا اپلیکیشن را ایجاد میکنند.
اگر میخواهید توسعه وب یا اپلیکیشن را یاد بگیرید، این زبان پایه کار شما خواهد بود؛ بنابراین در ابتدا باید با اچ تی ام ال(HTML) شروع کنید؛ اما html ماهیت استاتیکی دارد و در کنار CSS و جاوا اسکریپت میتواند عملکرد مناسبی داشته باشد.
در این مطلب با زبان اچ تی ام ال(HTML) آشنا شدید و دانستید که ویژگیها و مزایای html چیست ؟ بنابراین از همین حالا میتوانید برای ارتقای مهارتهای خود اقدام کنید و آموزش های موجود درسایت را مشاهده کنید.